Behandling af seksuelle overgreb og vold

Vi tilbyder behandling i sager, hvor der er foregĂĽet fysiske og/eller seksuelle overgreb (bĂĽde inden for eller uden for familien), eller hvor man har mistanke herom.

Vi er specialiserede i hündteringen af disse sager og ved, at disse sager krÌver en helt sÌrlig intervention, grundighed, respekt og nÌnsomhed büde pü kort og pü lang sigt. Behandling af seksuelle overgreb er et afgørende element efter en traumatisk hÌndelse.

​

Vi tilbyder forskellige former for traume- og offerbehandling til smü børn, børn og unge, der har vÌret offer for overgreb, vold eller seksuelle overgreb. Vores behandling af seksuelle overgreb eller vold tilrettelÌgges, sü den imødekommer det enkelte barns eller den unges behov. (LÌs mere her: https://bupp.dk/traumebehandling-til-boern-og-unge/). Behandlingen finder sted i vores praksis i København K, som er er let tilgÌngelig for borgere fra eksempelvis Østerbro eller omegn.

​

Har volden eller de seksuelle overgreb fundet sted i familien?

Vi ved af erfaring, at der er stor forskel pĂĽ, om et barn eller en ung har vĂŚret udsat for vold eller seksuelle overgreb inden for eller uden for familien. Hvis barnet eller den unge har vĂŚret udsat for overgreb begĂĽet af et nĂŚrtstĂĽende familiemedlem, vil det krĂŚve en anden type behandling, end hvis det var en fremmed, der forgreb sig pĂĽ det.

​

Hvis der derimod er tale om seksuel krÌnkende adfÌrd begüet inden for familien, vil barnet ofte opleve et tillidsbrud til sine nÌrmeste, hvorfor der bør tages højde for det i behandlingen. I disse tilfÌlde er det ofte nødvendigt at arbejde relationsforbedrende (mediation). Ingen intet forløb af behandling af seksuelle overgreb er ens og vi bestrÌber os efter at mødet barnet og familien, der hvor de er!

Ofte skal familien efter krisen ses igen eller müske endda bo sammen. Uanset hvad der er sket, har barnet eller den unge ofte ogsü stÌrke følelser for den part, der har krÌnket det.

​

For nĂŚrmere uddybning af det relationsforbedrende arbejde/mediation lĂŚs her: https://bupp.dk/raadgivning-og-relationsforbedrende-intervention-i-familiesager/

Kontakt os og hør mere om behandling af seksuelle overgreb eller vold

Har du en konkret sag, eller er du i tvivl i en sag, sü kontakt os for nÌrmere drøftelse. Vi tilbyder büde rüdgivning, konsulentbistand, udredning og behandling af ofre for seksuelle overgreb, voldtÌgt eller andre fysiske overgreb.

Har du yderligere spørgsmül?

Vi er klar til at hjĂŚlpe jer

Udfyld vores formular med dine kontaktoplysninger og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakter du os via kontaktformularen, må du ikke angive dine personlige oplysninger.​

​Alle har ret til et godt liv

​Hjertevarme

​Højt fagligt niveau

Let og hurtigt

Book en samtale

Du er ogsĂĽ meget velkommen til at ringe til os pĂĽ: 

​

Tove Weis: 50 77 77 73

Stine Tofte: 50 77 77 72

Toves CVR: 33206755

Stines CVR: 39662206

​

Rørholmsgade 18, kld. tv., 1352 København K

​- Find vej med Google Maps

I henhold til persondataforordningen (GPDR) har vi udviklet en privatlivspolitik, som kan ses her: Privatlivspolitik.

​

Når et forløb påbegyndes underskrives en samtykkeerklæring. Se dem her: Samtykkeerklæring – voksen eller Samtykkerklæring – barn.

Psykolog Tove Weis

​Telefon: 50 77 77 73

E-mail: weis@bupp.dk

Du er altid velkommen til at lĂŚgge en besked pĂĽ tlf. eller mail. Jeg vil kontakte dig hurtigst muligt

Psykolog Stine Tofte

​Telefon: 50 77 77 72
E-mail: tofte@bupp.dk

​

Du er altid velkommen til at lĂŚgge en besked pĂĽ tlf. eller mail. Jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.