Artikel i magasinet Børn og Fritid, juni/juli 2019.

I denne måned har BUPP en artikel i magasinet Børn og Fritid. Den omhandler, hvordan man hjælper sit barn med at sætte ord på sin hverdag, herunder også den svære samtale. Læs artiklen på side 51 eller find vores annonce på side 82. Magasinet er gratis og findes hos alle landets apoteker og biblioteker, i lægehuse, hos Kære Børn og Ønskebørn, i Legekæden, hos Skoringen og REMA1000 samt i vuggestuer, børnehaver, SFO og fritidshjem. Magasinet findes også online lige her: (https://bornogfritid.dk/)

BUPP har netop gennemført kursus og er dermed certificerede i at anvende de to traumetests ‘DIPA’ og Thomas-testen til screening af PTSD hos børn.

Kurset blev afholdt af professor ved Videnscenter for Psykotraumatologi Ask Elklit, Syddansk Universitet, 20. maj 2019.

BUPP har gennemført kursus i traumefokuseret kognitiv adfærdsterapi til børn og unge med PTSD ved klinisk psykolog David Trickey, Anna Freud Centret, London, 6.-7. maj 2019.

Kurset blev afholdt på Center for Seksuelle Overgreb, Rigshospitalet.

BUPP har holdt oplæg på Landsmødet for Dansk Institut for Spædbarnsterapi, Haraldskær 27. marts 2019.

Temaet var, hvordan man kan bruge spædbarnsterapien i sager med søskendeincest.

Følg vores Facebookside ‘Børnepsykologen’ 

Børnepsykologen er for alle med interesse for familielivet, børn og unge. Vi vil løbende inspirere med den nyeste forskning, de nyeste pointer og nyheder inden for børnepsykologi, udviklingspsykologi og forældrerådgivning.

Hør Tove Weis’ radioudsendelse på P1 Morgen: ‘Hvordan voksnes snak smitter af på børn’:

Psykolog_ Tal med dit barn om Trump _ Udland _ DR

Udgivelser

2017: Mediationer – et relationsforbedrende og traumereducerende behandlingsarbejde i seksuelle overgrebssager af Stine Tofte. Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift, Tema 4: Børn og seksuelle overgreb – hvordan griber professionelle det an? Dansk Psykologisk Forlag.

Køb tidsskriftet her: http://www.skolepsykologi.dk/54–%C3%A5rgang—2017

2011: Speciale: Når seksualiteten bliver krænkende af Stine Tofte, Institut for Psykologi, Københavns Universitet.

Læs specialet her: Speciale