Vold og seksuelle overgreb

Vi tilbyder grundige udredninger og vurderinger i sager, hvor der er foregĂĄet fysiske og/eller seksuelle overgreb (bĂĄde inden for eller uden for familien), eller hvor man har mistanke herom.

​

Vi er specialiserede i håndteringen af disse sager og ved, at disse sager kræver en helt særlig intervention, grundighed, respekt og nænsomhed både på kort og på lang sigt. Vi er altid to børnepsykologer på udredning- og behandlingssager for at kvalitetssikre det faglige niveau samt for at sikre et højt etisk niveau, som vi tænker er påkrævet i sådanne sager.

​

Vi har bred erfaring med ofre for fysiske og seksuelle overgreb, overgreb begået mod helt små børn, større børn og unge, ligesom vi er specialiserede i udredning af børn med seksuelle adfærdsproblemer og unge med seksuel overgrebsadfærd. Vi har bred erfaring med søskende, der forgriber sig på hinanden, voksne familiemedlemmer, der begår overgreb mod børn eller unge, men også sager, hvor der er tale om overgreb begået på fx skoler eller opholdssteder.

​

Børn er et produkt af deres relationelle miljø. Når der således sker overgreb mellem søskende, har forældre altid et medansvar. Børnene må ikke bære ansvaret for overgreb alene. Således inddrages forældre altid i udredning og behandling i disse sager med henblik på at påtage sig et medansvar for, at overgrebet kunne finde sted i familien og med henblik på at støtte op omkring deres børn.

​

På baggrund af udredningen peger vi på anbefalinger, der har til formål at styrke barnets eller dens unges trivsel og udvikling med respekt for barnets og den unges særlige situation.

​

Har du en konkret sag, eller er du i tvivl i en sag, så kontakt os for nærmere drøftelse. Vi tilbyder både rådgivning, konsulentbistand, udredning og behandling i seksuelle overgrebssager.

Har du yderligere spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe jer

Udfyld vores formular med dine kontaktoplysninger og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakter du os via kontaktformularen, må du ikke angive dine personlige oplysninger.​

​Alle har ret til et godt liv

​Hjertevarme

​Højt fagligt niveau

Let og hurtigt

Book en samtale

Du er ogsĂĄ meget velkommen til at ringe til os pĂĄ: 

​

Tove Weis: 50 77 77 73

Stine Tofte: 50 77 77 72

Toves CVR: 33206755

Stines CVR: 39662206

​

Rørholmsgade 18, kld. tv., 1352 København K

​- Find vej med Google Maps

I henhold til persondataforordningen (GPDR) har vi udviklet en privatlivspolitik, som kan ses her: Privatlivspolitik.

​

Når et forløb påbegyndes underskrives en samtykkeerklæring. Se dem her: Samtykkeerklæring – voksen eller Samtykkerklæring – barn.

Psykolog Tove Weis

​Telefon: 50 77 77 73

E-mail: weis@bupp.dk

Du er altid velkommen til at lægge en besked på tlf. eller mail. Jeg vil kontakte dig hurtigst muligt

Psykolog Stine Tofte

​Telefon: 50 77 77 72
E-mail: tofte@bupp.dk

​

Du er altid velkommen til at lægge en besked på tlf. eller mail. Jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.